Το στρώσιμο του τραπεζιού είναι μια διαδικασία τελετουργικού χαρακτήρα. Δεν αρκεί το καλό φαγητό, πρέπει και η εικόνα του τραπεζιού να είναι αξιοπρεπής και ευχάριστη. Ένα επίσημο γεύμα επιβάλλει αυστηρή διάταξη των σκευών στο τραπέζι, σε ένα ανεπίσημο γεύμα οι κανόνες είναι λιγότεροι και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο τη φαντασία μας.
Χωρίς τη θέσπιση κανόνων στο τραπέζι οι άνθρωποι θα ακολουθούσαν απλά το ένστικτό τους για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για τροφή, ο σωστός τρόπος σερβιρίσματος είναι δείγμα πολιτισμού και αξιών. Το 16ο αιώνα ο Ερρίκος Γ ήταν ο πρώτος Γάλλος μονάρχης που έκανε χρήση των μαχαιροπίρουνων σε όλα γεύματα του, τον 17ο αιώνα άρχισαν να δημιουργούνται σιγά σιγά τα διάφορα σκεύη φαγητού και να θεσπίζονται οι πρώτοι κανόνες για την τοποθέτησή τους στο τραπέζι. Οι κανόνες ακολουθούνται ακόμη και σήμερα όπως και όλες οι πραγματικές αξίες που ταξιδεύουν στο χρόνο.
Θα βρούμε το στυλ σας, θα εναρμονίσουμε το styling στο τραπέζι με το περιβάλλον του και θα κάνουμε εντύπωση, μέσα από κομψές επιλογές προϊόντων αν χρειάζεστε συμπλήρωμα ή μέσα από φρέσκιες ιδέες αν ήδη τα έχετε όλα.
Επίσης αναλαμβάνουμε την διακόσμηση και την επιμέλεια του τραπεζιού, σε επαγγελματικές εκδηλώσεις.