ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - service - cover art

Ο σχεδιασμός χώρων φιλοξενίας (ξενοδοχεία, ξενώνες, μοτέλ, συγκροτήματα με τους απαραίτητους κοινόχρηστους χώρους) στοχεύει στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος κατάλληλου για επισκέπτες που αναζητούν διαμονή επί πληρωμή μετά από ταξίδια επαγγελματικά, τουριστικά, εκπαιδευτικά ή μετά από εργασία σκληρή ή όχι, μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.

Οι άνθρωποι αυτοί αισθάνονται μεγάλη ανάγκη να βρεθούν σε ένα χώρο που θα προσφέρει οικειότητα και διάθεση για χαλάρωση. Αναζητούν αισθητικό και λειτουργικό σχεδιασμό στους χώρους φιλοξενίας όπου θα κινηθούν και θα διαμείνουν και ικανοποιούνται όταν βρίσκουν δυνατότητες που τους επιτρέπουν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Αισθητικά για το ύφος διακόσμησης των χώρων ενός ξενοδοχείου λαμβάνεται υπόψη το είδος των πελατών, στους οποίους απευθύνεται.

Με την ενεργό συμμετοχή μας στην δημιουργία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων επιτυγχάνεται η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και άψογων τελικών αποτελεσμάτων διακόσμησης, τηρώντας τα χρονικά περιθώρια παράδοσης του έργου. Κατά την υλοποίηση του έργου χρώματα, υφές, μοτίβα, επενδύσεις, υφάσματα, διακοσμητικά αντικείμενα, έπιπλα κλπ. επιλέγονται με προσοχή και λεπτότητα για κάθε χώρο.

Η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος σε σχέση με την οικονομία αποτελούν τους βασικούς παράγοντες για μια αποδοτική συνεργασία.