apartment by helen gisakiapartment by helen gisakiapartment by helen gisakiapartment by helen gisakiapartment by helen gisakistudio by helen gisakiapartment by helen gisakismall apartment by helen gisakiapartment by helen gisakismall apartment by helen gisakiapartment by helen gisakishop by helen gisakishop by helen gisakishop by helen gisakishop by helen gisakishop by helen gisakiphotograph of a case study or promotional material
 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο χώρος όπου ζούμε και εργαζόμαστε πρέπει να είναι λειτουργικός, αρμονικός και διαμορφωμένος έτσι ώστε να συμβάλει στη βελτίωση της ζωής μας.
«Κλειδιά» για τα παραπάνω αποτελούν ο αρχικός σχεδιασμός με βασικό κριτήριο τις ανάγκες μας, η χρήση σωστών τεχνικών και η χρησιμοποίηση των κατάλληλων υλικών που κάνουν ένα ο χώρο να γίνεται λειτουργικός και να αποκτά υπεραξία.

Τομείς δραστηριοποίησής μας είναι η ανακαίνιση, η αναπαλαίωση και η διακόσμηση εσωτερικών χώρων.
Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και υλικά υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Με φαντασία, δημιουργικότητα, συνεργασία και σεβασμό προς τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα τα παραπάνω υλοποιούνται μέσω της συνεργασίας μας τόσο με άλλους επαγγελματίες στο σχεδιασμό (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι κ.α) όσο και με τα κατάλληλα συνεργεία που ενεργοποιούνται στην περιοχή.

Αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς μας βρίσκονται σ’ αυτή την ιστοσελίδα.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ

α. σχεδιασμός

Η ζωή των ανθρώπων περνά από διάφορα στάδια και οι ανάγκες τους διαφοροποιούνται. Οι εκάστοτε όμως ανάγκες μπορούν να καλυφθούν με έξυπνες και λειτουργικές προσαρμογές και λύσεις οι οποίες θα επιτρέπουν στον κάθε χώρο με άλλο «αέρα» να εξυπηρετεί τους χρήστες του.

Γι αυτό στο σχεδιασμό κάθε έργου που αναλαμβάνουμε ενσωματώνουμε την πείρα και τις πετυχημένες λύσεις προηγούμενων επιλογών στις τρέχουσες απαιτήσεις ενώ συγχρόνως προσπαθούμε να προσεγγίσουμε κάθε δουλειά ως μια νέα δημιουργική πρόκληση, επιδιώκοντας την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.

β. κόστος

Σε συνεννόηση με τον πελάτη καθορίζεται ο συνολικός προϋπολογισμός και ανάλογα με την εξέλιξη του έργου το κόστος εναρμονίζεται μ’ αυτόν.

γ. κατασκευή

Όσο αφορά το σκέλος της κατασκευής, ακολουθούμε μια σταδιακή διαδικασία. Αρχικά προσπαθούμε να συμφωνήσουμε στο φάσμα των υπηρεσιών που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος, γεγονός που οδηγεί στο καθορισμό των κυριότερων φάσεων υλοποίησης του έργου καθώς και στο πώς θα αναπτυχθούν σχεδιασμός και κόστος.

Σταδιακά ο σχεδιασμός της κατασκευής γίνεται όλο και πιο λεπτομερής ενώ το έργο προχωρά. Παράλληλα και το κόστος γίνεται ακριβέστερο. Στόχος μας άλλωστε είναι το έργο να βρίσκεται εντός του προϋπολογισμού του πελάτη μας.

Τέλος σε τακτά χρονικά διαστήματα επιβλέπουμε το έργο και τους τεχνίτες προσπαθώντας να διασφαλιστούν η ποιότητα αλλά και ο χρόνος παράδοσης.

 
 
 

ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΣΑΚΗ

Ελένη Γκισάκη πορτρέτο - Helen Gisaki portrait

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκα αρκετά χρόνια ως στέλεχος σε επιχειρήσεις. Συγχρόνως παρακολούθησα μαθήματα διακόσμησης, σχεδίου, ιστορίας της τέχνης και της αρχιτεκτονικής και στη συνεχεία ασχολήθηκα επαγγελματικά με το Interior Design. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με θέμα την "Αρχιτεκτονική αποκατάσταση ιστορικών μνημείων και συνόλων".

Η ενασχόλησή μου με την φωτογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Ωστόσο έλαβε πιο συστηματικό χαρακτήρα απο το 2006 οπότε και έγινα μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας. Εχω συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις τόσο στην πόλη όπου διαμένω όσο και σε άλλες.

Παράλληλα ουδέποτε σταμάτησα να ταξιδεύω ανά τον κόσμο, αποκομίζοντας εμπειρίες, ερχόμενη σε επαφή με πολιτισμούς διαφορετικούς και την αισθητική τους, εργαλεία πολύτιμα για τον εμπλουτισμό της σκέψης, των απόψεων και των στυλιστικών επιλογών μου.

Στις δουλειές μου επιδιώκω διαρκώς την βέλτιστη προσέγγιση των αναγκών των ανθρώπων που μου εμπιστεύονται την αισθητική διαμόρφωση των χώρων κατοικίας ή εργασίας τους μέσα από τον συνολικό σχεδιασμό τους, την χρήση ποιοτικών υλικών και την εξεύρεση λειτουργικών και «έξυπνων» λύσεων.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΣΑΚΗ
Interior Designer

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ 22 - ΛΑΡΙΣΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 6974 922853
EMAIL: helen@gisaki.gr

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ-ΕΠΑΦΗ

vcard :: qrcode

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

qrcode business card